banner38

banner31

Çilek annelerinin tamamı Çilek Odası satın aldığı için çok memnun

Sia Insight araştırma şirketinin Mayıs-Haziran 2024’te İstanbul'da gerçekleştirdiği “Satın Alma Deneyimi” çalışmasına göre, Çilek’in bebek ve genç odalarını satın alan annelerin tamamı, ürünlerden memnun kalıyor ve çevresine Çilek Odası’nı tavsiye ediyor.

ŞİRKETLER 16.08.2024, 22:54
Çilek annelerinin tamamı Çilek Odası satın aldığı için çok memnun
banner40

Çalışmaya göre Çilek, bebek ve genç odasında marka bilinirliğinde lider konumda bulunuyor. Bu sonuçlar, Çilek’in müşteri memnuniyetinde güçlü bir konuma sahip olduğunu ve zihinlerde referans alınan, güven duyulan bir bebek ve genç odası markası olarak yer aldığını gösteriyor.

Çocukların ve gençlerin hayallerine ilham veren özgün mobilya tasarımlarıyla bir dünya markası olan Çilek, bebek ve genç odalarındaki 28 yıllık uzmanlığıyla öne çıkıyor.

TAVSİYE EDİLEN MARKA

Çevreye duyarlı, kaliteli ve güvenli ürünler üretme misyonuyla Türkiye’den dünyaya açılan Çilek Mobilya, Sia Insight ile Mayıs-Haziran 2024'te İstanbul'da “Satın Alma Deneyimi” araştırmasını gerçekleştirdi. 250 annenin katılımıyla yapılan bu araştırmaya göre, Çilek’in bebek ve genç odası mobilyalarını satın alan annelerin tamamı Çilek odalarından memnun kalıp markayı tavsiye ediyor. Ayrıca, Çilek mağazasını ziyaret eden annelerin 10’da 9’u ürünleri öneriyor. Araştırmaya göre bebek ve genç odasında marka bilinirliğinde de lider konumda bulunan Çilek, zihinlerde referans alınan ve güven duyulan bir marka olarak yer alıyor.

ÇİLEK BEBEK VE GENÇ ODASINDA LİDER KONUMUNU SÜRDÜRÜYOR

Çilek Mobilya, bebek ve genç odasında uzmanlaşmış, sektörde lider konumda bir marka olarak varlığını sürdürüyor. Çilek’i tercih eden annelerin yüzde 82’si Çilek’i favori marka olarak belirtiyor. Müşteriler ürünleri görüp dokunmaya önem verirken, online kaynakları da aktif şekilde kullanıyor; Çilek’in internet sitesi ve sosyal medya hesapları en çok ziyaret edilen platformlar arasında yer alıyor. Çilek, güvenilir bir marka olarak olumlu mağaza deneyimiyle de müşteri memnuniyetini sağlıyor. Mağaza deneyimi ziyaretçiler arasında son derece olumlu bir izlenim bırakırken, satın alanların tamamı deneyimden memnun kalıyor. Mağazaların tasarımı, ürün dayanıklılığı, geniş ürün yelpazesi, hoş atmosferi ve ilgili satış danışmanları yüksek puanlarla değerlendiriliyor.

YAŞI BÜYÜDÜĞÜNDE ÇOCUK DA KARAR VERİCİLERDEN BİRİ HALİNE GELİYOR

Bebek odası satın alım kararını 10 anneden 8’i eşi ile birlikte verirken, genç odası alışverişinde çocukların etkisi daha belirgin oluyor. Müşteriler, satın alma öncesinde online olarak ortalama 2,8 kaynaktan araştırma yapıyor. En etkili kaynak olarak; mağaza ziyaretlerinden sonra markaların internet siteleri öne çıkanlar arasında. Online’da da en çok ziyaret edilen marka olarak Çilek ilk sırada yer alıyor. Çocuk sahibi arkadaşlar ve aile bireylerinin tavsiyeleri de etkili bir kaynak olarak değerlendiriliyor.

SATIN ALIMDA ‘GÜVENLİK’ EN ÖNEMLİ KRİTER

Bebek ve genç odası satın alımında güvenlik standartlarına uygunluk en önemli kriter olarak öne çıkarken, bunu kalite ve dayanıklılık takip ediyor. Tasarım, ürün çeşitliliği ve fonksiyonellik de yüksek öneme sahip. Çilek Mobilya, güvenli ve çevre dostu tasarımları ve uluslararası üretim standartlarına uygunluğu nedeniyle aileler tarafından ilk sırada tercih ediliyor. Çilek, bebek ve genç odalarını tasarlarken kullanıcılar için en doğru ve güvenli çözümler sunmak için çalışmaya devam ediyor.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
21°
açık
banner36
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 05:14
Güneş 06:39
Öğle 13:04
İkindi 16:33
Akşam 19:19
Yatsı 20:38