banner38

banner31

KGBP’den Eker’e ziyaret

Ülkemizde toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının güçlenmesi ile ilgili yapılan çalışmaları Bursa’ya taşımak ve iş dünyasında Bursa’yı bu konuda örnek il olarak konumlandırmak üzere BUİKAD, BUSİAD ve Yeşim koordinatörlüğünde, KalDer’in desteğiyle çalışmalarını sürdüren Kadının Güçlenmesi Bursa Platformu; üyelerine yaptığı ziyaretler kapsamında bu ay Eker Süt Ürünleri Mustafa Kemalpaşa fabrikasına konuk oldu.

KADIN GİRİŞİMCİLER 03.06.2024, 00:18
KGBP’den Eker’e ziyaret
banner40

Eker ‘de düzenlenen program; Satış ve Pazarlama’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker’in konuklara hoş geldiniz konuşması ve Eker’in geçmişten bugüne geliş hikayesini anlatması ile başladı. Ardından Pazarlama Grup Müdürü Özge Kiraz, marka ve pazarlama faaliyetlerini, OBİG proje yöneticisi Psk. Alperen Aşanbuğa Otizmli Bireyler iş gücünde modelini ve İnsan Kaynakları Müdürü Elif Alkaya WEP’s imzacısı olduktan sonra Eker’de kadının güçlenmesine yönelik yaptıkları çalışmaları anlattılar.

Eker’in Bursa Kadın Platformu temsilcisi ve İnsan kaynakları Müdürü Elif Alkaya; Platform üyelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Eker olarak, kadın-erkek ayrımı yapmaksızın toplumsal cinsiyet eşitliğine duyarlı bir şirket olma vizyonlarını sürdüreceklerini ve bu konuda yaptıkları farkındalık çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Program katılımcılarla fabrika gezisi ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
30°
açık
banner36
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 05:03
Güneş 06:30
Öğle 13:07
İkindi 16:43
Akşam 19:33
Yatsı 20:55